Bouw Advies

Wij geven graag advies om uw bouwplannen waar te maken. Hier in denken wij graag met u mee om zo tot een passende oplossing te komen.

Bouw Begeleiding

Tijdens de bouw begeleiden we u graag met problemen of veranderingen in het bouwproces. Zo hoeven veranderingen of meer werk, geen extra hoge kosten met zich mee te brengen.

Bouwvergunning

V oor een hoop werkzaamheden tijdens de bouw zijn vergunningen nodig. Voor de aanvraag hier van of advies willen wij u graag bij staan. Hier in kunnen wij de vergunning voor u aanvragen, of adviseren tijdens de aanvraag.

Tekeningen

Voor uw bouwplannen of vergunning zijn tekeningen ook noodzakelijk. Hier in begeleiden we u dan ook graag, door middel van advies geven of het maken van een tekening.


Vergunningsvrij Bouwen

Tegenwoordig zijn voor een hoop bouwwerkzaamheden de vergunning plichten vervallen. Deze zijn vervangen voor een meld plicht, dit houd in dat hier voor geen vergunning meer noodzakelijk is. Wilt u weten of u hier voor in aanmerking komt, kijk dan op www.omgevingsloket.nl


Energie Zuinig Bouwen

Voor uw woonconfort en het milieu worden er steeds energie zuiniger bouw oplossingen gemaakt. Hier in kunt u denken aan goede isolatie en dubbelglas, maar ook aan zonnen boilers en zonnepanelen. Hier in willen we u graag begeleiden en adviseren. voor meer informatie kijk dan op www.meermetminder.nl