hebt u een bedrijf en denkt u aan nieuwbouw van een bedrijfsgebouw, dan helpen wij daar ook graag aan mee.


door werken in weer en wind.

prefab bouwen snel en behoud van kwaliteit.Denk u over het bouwen van een nieuwbouw woning, dan helpen wij daar graag aan mee.Tegen woordig moet een nieuwe woning aan een hoop eisen voldoen, maar de meeste eisen gaan tegen woordig uit naar de energie prestatie norm. Dit wil zeggen dat een nieuwe woning zeer energie zuinig en duurzaam moet worden gebouwd. Wilt u hier meer over weten wij helpen u graag verder.

Nieuw is energiezuiniger

De bouwwereld heeft niet bepaald stilgezeten. Een nieuwbouwhuis is daarmee al gauw 30% zuiniger dan een woning die pakweg 25 jaar geleden is gebouwd. Zo heeft een nieuwbouwhuis van nu standaard energielabel A (tot voor kort spraken we ook over A+ en A++, nu is dit een A-label).


Nieuw is duurzamer

Voor een nieuw huis worden tegenwoordig alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt. Duurzaam geproduceerd hardhout, bijvoorbeeld. En omdat een nieuwbouwhuis ook veel energiezuiniger is, komt het in aanmerking voor het predicaat ‘groen’. Als een beter milieu bij jezelf begint, begint het ook bij je woning.