U bent uw eigen badkamer zat en bent toe aan het renoveren van uw badkamer? Het voordeel van uw huidige badkamer, is dat u precies weet wat u wilt uit ervaring met uw huidige badkamer. Of dat u precies weet wat u wilt behouden uit u oude badkamer. U wilt graag het sanitair vervangen, een nieuwe douche of bad er in of misschien ook wel nieuwe badkamertegels? Of u kiest ervoor om uw gehele badkamer te slopen. sparbouw kan voor u de gehele badkamer slopen of alleen het sanitair vervangen. Het slopen van uw badkamer kan vaak in 1 dag worden gerealiseerd. Dit is wel afhankelijk van de grootte en de vorm van de werkzaamheden. Wanneer de huidige badkamer geheel is verwijderd, kunnen de vakmensen aan de slag om uw nieuwe badkamer te installeren.

Wilt u bezuinigen op uw stook kosten, dan is het isoleren van uw dak een goede oplossing. Wij kunnen voor u aan de buiten zijde of aan de binnen zijde van het dak isolatie aanbrengen, om zo uw energie kosten na beneden te brengen. Heeft u bepaalde dakpannen of dakbedekking die wel eens lekkage geeft, dan kunnen wij folie aanbrengen om zo eventuele lekkages te verhelpen.

Is uw dakbedekking op uw plat dak toe aan vervanging, dan kunnen wij voor u nieuwe dakbedekking aanbrengen. Het vernieuwen van uw dakbedekking kan vaak in een dag worden gerealiseerd. Zo dat u weer snel droog binnen zit.

Heeft u een dakraam wat ouder is dan 20 jaar of lekkage geeft, dan is het misschien tijd om deze te vervangen. Wij kunnen dit binnen een dag realiseren. ongeacht welk merk of uitvoering uw dakraam ook is.

Heeft u een dakkapel die wat onderhoud vraagt, dan kunnen wij deze voor u renoveren. Door de dakkapel opnieuw te bekleden met onderhoudsvriendelijke gevelbekleding. Zo dat de dakkapel weer jaren mee kan.

Heeft u een goot die lekkage geeft of in slechte staat verkeerd, dan kunnen wij deze voor u weer in topconditie maken. Door het aanbrengen van nieuw zink of epdm laag kunnen wij de goot weer een kans geven om nog vele jaren mee te gaan.